Nieuw hoofdkantoor Scheuten • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuw hoofdkantoor Scheuten


Scheuten heeft de deuren van het nieuwe hoofdkantoor in Venlo geopend. Het kantoor biedt ruimte aan bijna tweehonderd medewerkers van Scheuten Solar en Glas. Het pand is voorzien van een glazen gevel gecombineerd met meer dan 230 Optisol zonnepanelen.Scheuten heeft de deuren van het nieuwe hoofdkantoor in Venlo geopend. Het kantoor biedt ruimte aan bijna tweehonderd medewerkers van Scheuten Solar en Glas. Het pand is voorzien van een glazen gevel gecombineerd met meer dan 230 Optisol zonnepanelen.

Het kantoor aan de Van Heemskerckweg 30 is gebouwd op de locatie van de toekomstige Sunrisecampus. In het nieuwe hoofdkantoor zijn Scheuten Glas, Scheuten Solar en vlakglasgroothandel Scheuten Absoluut Glastechniek vertegenwoordigd. Tegelijkertijd met de verhuizing wordt na bijna dertig jaar afscheid genomen van de Scheuten-kantoren op de Groethofstraat in Venlo.

De reden voor de verhuizing is de constante groei die Scheuten de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, hierdoor zijn de bestaande kantoren te klein geworden. Hierbij is de keuze voor de nieuwe locatie een logische. Op het terrein in Blerick bevinden zich reeds een aantal productielocaties van Scheuten Glas, de productie van glas-glas zonnemodules (Optisol) van Scheuten Solar en de afdeling Research & Development.

Scheuten

Scheuten is een toonaangevende en snelgroeiende volumeproducent van totaaloplossingen in glas en zonne-energiesystemen met haar hoofdzetel in Venlo. Scheuten biedt werkgelegenheid aan bijna 1600 medewerkers en realiseerde in 2008 een omzet van 467 miljoen euro.

Het bedrijf investeert voortdurend in nieuwe ontwikkelingen. Door de kennis van alle productiefaciliteiten te combineren ontstaan nieuwe glasinnovaties. De samenwerking met vooraanstaande universiteiten en onderzoeksinstituten leidt tot duurzame functionele oplossingen in glas- en solartechnologie.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Kwasten en rollers vliegen bouwmarkten uit

Training ‘saneren asbesthoudende beglazingskit’

Verftester TQC Sheen gaat op in groter bedrijf

Opleiding Technisch Leidinggevende nu ook in Noord-Holland

ZBo: ‘Vijlbrief helpt vangnet zzp’ers om zeep’


Naar archief >