Verfgroothandel Bevela 40 jaar jong • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Verfgroothandel Bevela 40 jaar jong


Verfgroothandel Bevela bestaat 40 jaar. Dat feit werd op 14 oktober gevierd met klanten, leveranciers en medewerkers. Meestal reden om cadeautjes te ontvangen, maar de jubilaris maakte van de gelegenheid gebruik om juist iets weg te geven, en niet zomaar iets.

 

Het van oorsprong Utrechtse familiebedrijf reikte namelijk op het feest een cheque van 25.000 euro uit aan prof. dr. Casper van Eijck van de stichting Support Casper. Support Casper zet zich in voor onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker.

 

Om die reden had Bevela een speciaal bankrekeningnummer aangemaakt. Omdat er altijd geld nodig zal zijn voor dit onderzoek, zijn bijdragen voor dit doel nog van harte welkom: onder vermelding van uw naam en ‘40 jaar Bevela’, rekeningnr.: NL 27 INGB0007314013.

 

Wim van Eijk begon in 1976 de groothandel in behang, verf en lakken. Inmiddels heeft 3e generatie de leiding over het onafhankelijke familiebedrijf. Bevela heeft 10 vestigingen, gevestigd in centraal Nederland.

Op de foto v.l.n.r.: Dennis van Eijk, prof. dr. Casper van Eijck, Lex van Eijk.

 

 

1 reactie

  • zetzetpeeër

    Van harte gefeliciteerd! En wat een geweldig initiatief, van dichtbij weet ik wat een nare ziekte alvleesklierkanker is. Fantastisch dat jullie Casper van Eijck supporten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

VVVF stelt ambities biobased verf bij

Nieuwbouw Bevela in Utrecht

New York gaat verf recyclen

Bevela en Simonis gaan samenwerken

Patstelling in rechtbank rond ontslagen schilder


Naar archief >
.