Stabu viert 40-jarig jubileum met event • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Stabu viert 40-jarig jubileum met event


Stabu bestaat op 13 oktober a.s. precies 40 jaar. Ter ere van dit jubileum wordt op 3 november in Fort Voordorp het Stabu Event georganiseerd. Deze bijeenkomst staat, net als de dienstverlening van Stabu, in het teken van het verbinden van partijen in de bouwsector.

De in Ede gevestigde Stichting Stabu is een samenwerkingsverband van de grote organisaties in de Nederlandse bouwnijverheid. In 1976 opgericht om een Standaardbestek voor de Burger- en Utiliteitsbouw te maken en breed in de markt te zetten. De eerste doelstelling werd in 1986 bereikt. Inmiddels is men via een relationele database (1990) tot een bouwbrede online specificatiesystematiek (2015) gekomen. Alles getoetst aan wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties.

Het jubileumprogramma op 3 november is ingedeeld in een plenair gedeelte met sprekers als Marc Verhage en Radboud Baayen (beide Stabu), Dennis Duffels (VBI), Rob Oud (CAD & Company), Ronald Sleutjes (Wedeflex) en Nienke Bloem (customer experience guru). Op de kennis- en informatiemarkt zullen diverse softwarebedrijven en kennisorganisaties productpresentaties verzorgen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door De Heverband.

Meer informatie over het jubileumevent via www.stabu.org/jubileum.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Altrex is 70 jaar en trakteert

Van den Berg legt de kwast na 50 jaar neer


Naar archief >