Ga naar hoofdinhoud

SROI Award voor SW Groningen


Vastgoedonderhoudsbedrijf SW  Groningen heeft uit handen van ambtenaar Bert Verheek de Social Return Award van april ontvangen. Op deze manier wil de gemeente Groningen  SW bedanken voor de manier waarop zij invulling geeft aan het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

SW Groningen heeft, volgens de gemeente, laten zien dat zij maatschappelijke doelen kan combineren met de eigen bedrijfsvoering. “Wij stellen al jaren werkplekken aan leerlingen en medewerkers vanuit de sociale werkvoorziening beschikbaar en weten als geen ander waar hun kwaliteiten en beperkingen liggen,” aldus directeur Eric Scheer.

Hij nam de SROI Award dankbaar in ontvangst op één van de locaties in Groningen waar ze werkzaam zijn. Ter illustratie werken er aan deze klus op locatie in totaal 8 mensen, waarvan 2 uit de doelgroep komen. Scheer laat weten trots te zijn op zijn medewerkers en vindt het vanzelfsprekend om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt volwaardig mee te laten doen in het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoektocht naar duurzame verf met Arabische gom

Noordelijk collectief jaagt duurzaam onderhoud aan

Wits wacht grote verduurzamingsklus in Groningen

Video | Gronings monument vergt multidisciplinair herstel

Video | Burcht Wedde bij Jasper Fransen in goede handen


Naar archief >