Sijperda neemt Wardenaar over • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Sijperda neemt Wardenaar over


Sijperda Verhuur, noordelijk bedrijf dat onder andere aan schilders hoogwerkers, steigermateriaal, verfföhnen, behangafstomers en toilethokjes verhuurt,  heeft de activiteiten van branchegenoot Wardenaar Verhuur in Schagen met ingang van 1 juli jongstleden overgenomen.

Tevens neemt het de bedrijfspoot Wardenaar Verwarming  over. Deze tak richt zich op het verkopen, repareren en vooral verhuren van mobiele verwarmingsapparatuur (luchtverwarming, olieheaters en oliekachels), elektraheatersventilatoren en bouwdrogers/luchtdrogers voor de bouw.. De nieuwe naam van het bedrijf in Schagen is nu Sijperda Wardenaar Klimaatbeheer.  Rob Wardenaar en Erwin Visser blijven de zaak in Schagen bestieren.  

Sijperda

Met meer dan 20 jaar ervaring, 12 vestigingen verspreid in Noord-Nederland en een uitgebreid assortiment  is Sijperda Verhuur één van de grootste verhuurspecialisten van het Noorden. Het aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie. Sijperda Verhuur richt zich met name op de beroepsmatige gebruiker. Naast de verhuur kent Sijperda Verhuur een aantal specialismen zoals steigerbouw (Leeuwarden), hangbruginstallaties (Groningen), bouwliften en tandheugelliften (Sneek) en advisering van verhuur van materieel voor evenementen (alle vestigingen). Daarnaast richt Sijperda Verhuur zich op de particulier die met professioneel materiaal wil klussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Twee Apeldoornse schilders fuseren

PPG lijft Finse verffabrikant Tikkurila in

PPG koopt wegenverfbedrijf voor 94 miljoen euro

FNV strijdt om eindejaarsuitkering Venko

Olijslager-dochter VAG Glas neemt Glashandel Sneek over


Naar archief >