Ga naar hoofdinhoud

Bevela Utrecht wint Trimetal Voetbalfestival


Het ‘Trimetal Voetbalfestival’ op sportpark Groenvliet in IJsselstein is op zaterdag 11 juni gewonnen door het team van Bevela Lage Weide Utrecht. Zij klopten in de finale de Asser Glas en Verfhandel Groningen.

De prijs voor het meest creatieve team: ging naar AGC Apeldoorn/Zwolle. Aan dit nieuwe loyaliteitsevent van verfmerk Trimetal Bouwverven namen in totaal 39 teams (7 spelers en 3 wisselspelers) van 49 grossiersvestigingen deel. De teams bestonden uit klanten en personeel van de diverse filialen. In hun kielzog kwamen ook diverse supporters mee. Schilders, grossiers en medewerkers van Trimetal beleefden samen een gezellige dag en konden onderling volop netwerken.

Brand manager Veronika Tchiriaeva van Trimetal is enthousiast. “De reacties van de deelnemers waren fantastisch. Teams en supporters hadden er zin in en vonden de dag zeer goed geregeld. Wij hadden ook ontzettend geluk met het weer, dus de sfeer kon niet beter!”  Ze sluit niet uit dat het Trimetal Voetbalfestival volgend jaar wederom zal plaatsvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


OnderhoudNL en UWV leiden samen zij-instromers op

Schilders boeren goed in tijden van inflatie

Schilderen in een duiventil (video)

Chris de Vries verlaat Rigo

André Vieira de Castro voorzitter CEPE


Naar archief >