Ga naar hoofdinhoud

Riwal steunt Hulphond Nederland


Riwal Hoogwerkers, specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers aan onder andere de schildersbranche, gaat een partnership aan met Hulphond Nederland, een organisatie die hulphonden inzet voor zowel medische als therapeutische zorg.

Johan van Klinken, Country Manager Riwal Benelux zegt: “Riwal heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel als het gaat om veiligheid in de maatschappij. Met onze hoogwerkers en verreikers kunnen onze klanten veilig op hoogte werken. Het partnership met Hulphond Nederland sluit hier goed op aan. Hond en mens vormen een zelfredzaam team, waardoor mensen veilig kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij”.

Riwal steunt middels het partnership de ambitie van Hulphond om in 2018 jaarlijks tenminste 1.000 hulphonden in te zetten voor mensen met een geestelijke of fysieke zorgvraag.

Het is onze wens dat iedereen in Nederland die een hulphond nodig heeft, een hulphond kan krijgen. Het gaat om mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS) en jongeren met gedrags- of ontwikkelingsstoornissen, zoals ADHD, autisme en (licht) verstandelijke beperkingen. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Voor het opleiden van hulphonden is veel geld nodig. Daarom zijn wij bij Hulphond Nederland ontzettend blij met de steun van Riwal’, aldus Rudolph Strickwold, Directeur Marketing en Commercie Hulphond Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Bewust Veilig-dag pocht met ruim 500 aanmeldingen

Kors viert jubileum met open dag

Moderne houtbouw vraagt om brandvertraging

Event in De Kuip over veilig werken met hoogwerkers

Vernieuwd A-blad Epoxyproducten


Naar archief >