Riwal sponsor Dordtse halve marathon • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Riwal sponsor Dordtse halve marathon


Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, is hoofdsponsor geworden van de – door Fortius omnivereniging -georganiseerde halve marathon in Dordrecht.

Johan van Klinken, Country Manager Riwal Benelux licht toe: “Met de sponsoring en naamgeving aan deze halve marathon wil Riwal de binding met Dordrecht en haar burgers nog meer versterken. Daarnaast is deze loop onderdeel van het Riwal Fit, Trots & Betrokken programma, waarmee wij onder andere de sportieve kant van onze medewerkers willen stimuleren.”

De loop, die voorheen bekend stond als de Dordtse Biesbosch Halve Marathon, heet voortaan de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon en vindt op 9 maart a.s. plaats. Het aantrekkelijke en afwisselende parcours blijft hetzelfde, langs het Wantij en door de Dordtse Biesbosch.

De 43e editie biedt naast de halve marathon, prestatielopen over 5 en 10 km. En ook de jeugd is welkom op de atletiekbaan van Fortius, al 43 jaar de organisator van de halve marathon.

Enthousiast
De voorzitter van het organisatieteam, Maarten Vogelezang, is enthousiast over de nieuwe hoofdsponsor: “We zijn blij dat Riwal ons wil steunen. Het geeft ons meer armslag en zekerheid bij het organiseren van het evenement, waaraan jaarlijks honderden mensen meedoen.” De verbintenis is voor drie jaar aangegaan. De organisatie kan ook blijven rekenen op een tiental kleinere sponsors.

Riwal Hoogwerkers is van origine een Dordts familiebedrijf dat de afgelopen 50 jaar is uitgegroeid tot een internationale speler en expert op het gebied van specialistisch hoogwerkmaterieel. Hieronder verstaan we hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Het bedrijf is onder andere actief in de schildersbranche.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Duivens bedrijf komt met opblaasbaar tussenscherm

CO2-footprint in Wijzonol Levensduurverwachting Tool

SchildersVAKTV bij jongste schilderondernemer Dylan (17)

Boek over overdracht familiebedrijven

Ook Caparol binnenkort in gerecyclede verfemmer


Naar archief >