Riwal opent vestiging op Maasvlakte • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Riwal opent vestiging op Maasvlakte


Riwal Hoogwerkers heeft in januari een nieuwe vestiging geopend op de tweede Maasvlakte Rotterdam. Aanleiding is de aanhoudende groei van hun business in het Rotterdamse havengebied.

We willen onze klanten in het havengebied de mogelijkheid bieden om het huurproces te versnellen en te personaliseren”, aldus Johan van Klinken, Country Manager van Riwal Benelux over de nieuwe vestiging. Altijd hetzelfde aanspreekpunt in de buurt, maakt het makkelijker om een bezoek snel in te plannen waarbij we onze klanten adviseren over het gebruik van de juiste machine. Daarnaast verhoogt het de transportefficiency, door de korte afstand naar de klant.”

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg iedere branche. Met vestigingen in 17 landen.hoogwerker-Riwal.3.jpg

Naast het verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en technische diensten voor machines. Riwal heeft eigen (indoor) opleidingscentra met onder meer bedieningsopleidingen en industriële trainingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms

SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

Met hoogwerker bij moeder op ‘visite’

Altrex is 70 jaar en trakteert

Elektrische telescoop hoogwerker van 38 meter


Naar archief >