Riwal leverancier Volvo Ocean Race • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Riwal leverancier Volvo Ocean Race


Riwal, specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers in onder andere de schildersbranche, wordt officieel leverancier van de Volvo Ocean Race 2017-2018. Deze race rond de wereld voor professionele zeilers wordt algemeen beschouwd als het langste en zwaarste sportevenement ter wereld.

Als officieel leverancier levert Riwal schaar- en masthoogwerkers die de wedstrijdteams helpen om de eindstreep te halen. Tijdens de 12 tussenstops van de race in verschillende gaststeden wereldwijd, worden de 65 Volvo Ocean-boten uit het water getild, waarbij de machines van Riwal worden gebruikt om veilig en efficiënt op hoogte diverse onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

Het materieel wordt al gebruikt op de werf van de Volvo Ocean Race in Lissabon, Portugal, voor het optuigen van de boten voorafgaand aan de start van de race in oktober 2017. Tijdens de race reizen de hoogwerkers mee in zeecontainers om maximale beschikbaarheid en effectieve werktijd voor de wedstrijdteams te garanderen. Zowel de lokale Riwal-teams als haar partners leveren naast het materieel ook training en technische ondersteuning.

De Volvo Ocean Race 2017-2018 wordt uitgevochten over een afstand van zo’n 45.000 zeemijl, de langste afstand in de geschiedenis van de race. Vier oceanen worden overgestoken en op 6 continenten worden 12 grote steden aangedaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Nieuwe website voor veiliger werken op hoogte

APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms

SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

Wijziging Arbobesluit heeft gevolgen voor werken met werkbak

Met hoogwerker bij moeder op ‘visite’


Naar archief >