Riwal haalt 170.000 euro op met Alpe dHuZes • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Riwal haalt 170.000 euro op met Alpe dHuZes


Personeel van hoogwerkerverhuurder en -verkoper Riwal uit Dordrecht heeft wederom deelgenomen aan Alpe d’HuZes , een sportieve actie op de Franse berg Alpe d’Huez om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Riwal schonk een recordbedrag van 170.000 euro  aan dit goede doel.

Tijdens de Alpe d’HuZes beklom elke deelnemer  de Alpe d’Huez berg voor maximaal zes keer door te wandelen, hardlopen of fietsen. Dit jaar namen 20 Riwal medewerkers deel aan het evenement, dat plaatsvond op 2 juni. Het Riwa-team bestond uit hardlopers, wandelaars en fietsers die allen minstens 1 keer de Alpe d’Huez  beklommen.

Dit jaar was Team Riwal in staat om 170.000 euro op te halen. Dit bedrag is ruimschoots hoger dan de 70.000 euro dat vorig jaar is opgehaald. Het personeel verwierf 60.000 euro. Dit bedrag is vervolgens verdubbeld door de eigenaar van Riwal, Prodelta. Daarnaast werd er 50.000 euro geschonken aan de stichting Alpe d’HuZes, als gevolg van het winnen van de veiling voor JLG’s 100.000ste verreiker bij een liefdadigheidsevenement vorig jaar.

Norty Turner, CEO van Riwal, zegt: “Vrijwel iedereen komt op een of andere manier in aanraking door kanker. Het initiatief om deel te nemen komt uit het iniatief van 1 medewerker van Riwal die andere heeft gemotiveerd ook deel te nemen.  Ik voel me trots dat Riwal aan dit evenement heeft deelgenomen en wil iedereen bedanken voor zijn tijd, energie en donaties om het weer zo succesvol te maken.”

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier. Het bedrijf is onder andere actief in de schildersbranche. Naast het verhuren en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen voor de machines. Daarnaast vindt Riwal veilig en efficiënt werken op hoogte erg belangrijk. Zo belangrijk zelfs, dat sinds 2007 Riwal Opleidingen bestaat om bedrijven en haar medewerkers op te leiden om veilig te kunnen werken.

riwal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms

SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

Met hoogwerker bij moeder op ‘visite’

FNV: ‘Dag van veiligheid in bouw goed begin’

Elektrische telescoop hoogwerker van 38 meter


Naar archief >