Prijzen voor Duurzaam Ondernemerschap • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Prijzen voor Duurzaam Ondernemerschap


Duurzaamheid is hot. Ook in de schildersbranche. Het is voor Nederlandse ondernemingen weer mogelijk zich in te schrijven voor de tweejaarlijkse Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.

Deze prijzen, bedoeld om innovatief en duurzaam ondernemerschap in Nederland te stimuleren en te belonen, worden in mei 2018 uitgereikt door koningin Máxima en Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank en voorzitter van de organiserende Koning Willem I Stichting.

De Koning Willem I Prijs wordt in twee categorieën uitgereikt: Grootbedrijf en MKB. Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond, komen in aanmerking.

De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Organisaties met duurzaam management, een duurzaam product of dienst, duurzame internationale samenwerking of die duurzaam produceren, kunnen deelnemen. Zie www.kw1prijs.nl

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Smits geeft groene ambities gestalte

Overheid werpt eerste reddingsboei naar ondernemers

Anker Stuy verdubbelt capaciteit

Verzekeringspakket als antwoord op politieke belofte

1000 ondernemers met financiële problemen geholpen


Naar archief >