Open dag Collé Rental & Sales • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Open dag Collé Rental & Sales


Collé Rental & Sales, specialist op het gebied van verkoop en verhuur van hoogwerkers en andere bouwmachines, organiseert op vrijdag 28 augustus een open dag op het hoofdkantoor te Sittard.

Na de verhuizing van het hoofdkantoor naar een nieuwe locatie in Sittard in 2011 is Collé door blijven groeien. Naast nieuwe filialen in Nederland en Duitsland heeft Collé diverse merken aan haar assortiment toegevoegd (zoals Magni verreikers, JMG en Bravi), zijn er nieuwe services ontwikkeld en heeft Collé haar ‘oude’ locaties heringericht.

Zo is er een Ipaf gecertificeerd opleidingscentrum gerealiseerd, is er een specialistische afdeling met hijs- en hefmiddelen gestart, is er een moderne spuitcabine gebouwd en is het bedrijf gecertificeerd voor zowel de CO2- als de MVO-prestatieladder.

Tijdens de open dag kunt de nieuwe dienstverleningen en natuurlijk nog veel meer hoogtepunten op het gebied van bouwmachines bekijken tijdens een rondleiding. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Tegen het einde van de middag wordt de aanwezigen een barbecue aangeboden.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar opendag@colle.eu of dit door te geven aan een contactpersoon bij Collé Rental & Sales.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms

SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

Altrex is 70 jaar en trakteert

Riwal steunt Hulphond Nederland


Naar archief >