Online daten werkgevers en werknemers • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Online daten werkgevers en werknemers


Close to the Crowd is een nieuwe online dienst die zich richt op het matchen van vraag en aanbod op het gebied van werkgelegenheid. In tegenstelling tot traditionele vacaturesites worden geen vacatures of CV’s getoond.

Werkzoekenden, door Close to the Crowd “professionals” genoemd, schrijven zich gratis in en maken een profiel aan. Werkgevers op hun beurt plaatsen een zoekopdracht. Wanneer Close to the Crowd een match maakt wordt de professional voorgesteld aan de werkgever.

Alleen een match van 70% of meer op basis van competenties en persoonlijke eigenschappen is voor zowel de werkgever als de werkzoekende zichtbaar.

Close to the Crowd onderscheidt zich, volgens de initiatiefnemers, door de unieke manier van matchen met het speciaal ontwikkelde algoritme en de lage kosten ten opzichte van traditionele werving en selectie.

Close to the Crowd is een initiatief van een groep enthousiaste IT professionals die de krachten gebundeld hebben om dit platform te realiseren. André Mulder, Directeur: “Close to the Crowd is ontstaan vanuit de gedachte dat je dat wat je deelt kunt je vermenigvuldigen. Zo zijn we een samenwerking aangegaan met meerdere Europese bedrijven en willen we ons in de toekomst ook richten op andere maatschappelijke uitdagingen, zoals het aan het werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Twintig mille voor slachtoffers gevaarlijke stoffen

Adaptics test schilders thuis (en snel) op corona

Schilder: krapteberoep of toch niet?

Verzekeringspakket als antwoord op politieke belofte

Campagne looncontrole van start


Naar archief >