Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe locatie Dols Storms De Verfzaak Sittard


Dols Storms De Verfzaak opent vandaag de nieuwe winkel in Sittard. De nieuwe locatie aan de Dr. Nolenslaan is met een oppervlakte van 11.000 m2 een stuk groter dan de huidige winkel in het centrum van Sittard.

 

De Verfzaak Sittard opent vandaag de deuren van de nieuwe winkel aan de Dr. Nolenslaan 149-B in Sittard. Al meer dan 100 jaar was De Verfzaak Sittard, bekend onder de naam Dols Storms, gevestigd aan de Steenweg midden in het centrum van de stad. Langer opereren vanuit die locatie was door het gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden, bereikbaarheid en beperkte parkeergelegenheid noodzakelijk.

 

Door de sterke groei van de afgelopen jaren en de beperkte uitbreidingsmogelijkheden is het uitwijken naar een nieuwe locatie, die niet alleen groter maar ook beter te bereiken is, een logische stap.

 

Vlak voor de winkel zijn zelfs meer dan 25 parkeerplaatsen beschikbaar. De nieuwe winkel is gelegen op het bedrijventerrein in Sittard Noord waardoor de nieuwe winkel omringd is door doe-het-zelfzaken.

 

In SchildersVakkrant 2 van dit jaar een interview met Yvo Kroon van De Verfzaak over de strategie en werkwijze van de verfgroothandel voor zowel professional als consument.

Eén reactie op “Nieuwe locatie Dols Storms De Verfzaak Sittard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


De Verfzaak opent in Boxtel veertiende filiaal

’s Lands oudste verfhandel vreest voor voortbestaan

Leo geeft en ‘geet’ nu toch echt bijna weg

Video | Kris Warger rapt zich kleurrijk uit de verf

Groothandel Luijten groeit door in de autolakken door overname


Naar archief >