Komo-certificaat voor Renovaid • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Komo-certificaat voor Renovaid


Vorige week vrijdag ontving Renovaid, producent en leverancier van reparatieproducten voor geveltimmerwerk, het Komo-productcertificaat van SKH (Stichting Keuringsbureau Hout) voor vulmiddelen voor hout. Dit op basis van BRL 0807: ‘vulmiddelen voor hout’.

 

De Komo-certificatie geeft de afnemer en eindgebruiker de garantie dat het product en het productieproces periodiek worden gecontroleerd door middel van audits in de fabriek. Daarnaast worden steekproefsgewijs testen uitgevoerd. De certificatie houdt in dat er naast de kwaliteitseisen ook eisen betreffende duurzaamheid, overschilderbaarheid, hechting, krimp- en zwelgedrag, uittreksterkte schroeven, sterktebepaling hoekverbinding en praktische bruikbaarheid worden gesteld.

 

De nieuw gecertificeerde producten zullen voorzien worden van het Komo-beeldmerk en het Komo-certificaatnummer. Het betreft hier de producten: Renoflex Oranje, Renoflex Groen, Renofix Oranje, Renofix Groen, Renofast, Renotimber en Renoquick.

De certificatie voor de nieuwste producten: Renocure pu en Renocure Finish pu wordt binnenkort afgerond.

 

Paul van Loon, algemeen directeur van Renovaid: ‘Het behalen van dit certificaat is een mooie bekroning op ons werk.’

Henk ter Heegde, technisch directeur van Renovaid: ‘Door innovatieve ontwikkelingen, kennis van de markt bevestigt Renovaid haar positie als vooruitstrevende bedrijf in de markt. Met de nieuwste ontwikkeling, reparatieproducten op basis van een polyurethaan, zet Renovaid een nieuwe stap op de markt van reparatieproducten voor geveltimmerwerk.

 

Op de foto v.l.n.r.: Oscar van Doorn, directeur SKH, Henk ter Heegde, technisch directeur Renovaid, Paul van Loon, algemeen directeur Renovaid.

2 reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Spuitwerk en heel veel ruitjes in Stadsmuseum (video)

Gratis webinar over softwaretool RGS+

Op het dak van Hengelo’s Verenigingsgebouw (video)

Schilderen op ‘het dak van Zwolle’ (video)

Waalbrug Nijmegen blijft voorlopig ongeschilderd


Naar archief >