Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Glas Award 2016 gestart


Voor de achtste maal wordt op woensdag 9 november, tijdens de SGA Vakdagen te Gorinchem, de tweejaarlijkse Glas Award uitgereikt . De inschrijving is nu gestart. De wedstrijd richt zich op Nederlandse- en Belgische bedrijven in de glasbranche.

Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland reikt dit jaar de prijzen uit. De Glas Award wordt toegekend aan een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector.

Maar ook product- of organisatorische innovaties, evenals elk ander succesvol initiatief (bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur) worden verzocht om te schrijven. Hiervoor kan een Innovatie Award gewonnen worden.

Vakgroep GBO roept glasbedrijven, opdrachtgevers, architecten, gevelbouwers en andere bedrijven uit de glassector op om in te zenden. Het ingevulde wedstrijdformulier en ondersteunende informatie zoals foto’s moeten vóór 1 september 2016 in het bezit zijn van de vakgroep GBO. Het project, de toepassing of het initiatief moet na 1 september 2014 uitgevoerd zijn.

Doorgaans worden vijf van de inzendingen genomineerd voor de Glas Award en de Innovatie Award. Dit gebeurt door een onafhankelijke jury. De jury heeft ook dit jaar veel aandacht voor kleinere initiatieven en projecten.

De nominaties komen uitgebreid voor het voetlicht in nummer 5 – 2016 van vakblad Glas in Beeld, een uitgave van Eisma Bouwmedia, die op 25 oktober verschijnt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Koning opent depot dat Glas Award 2021 won

Webinar over vacuümglas

Glas Award voor Depot Boijmans van Beuningen

Nominaties Glas Award 2021 bekend

Webinar Glas in Beeld trekt trouwe kijkers


Naar archief >