'Innovatiebeurs Boels succes' • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

‘Innovatiebeurs Boels succes’


Internationaal verhuurbedrijf Boels Rental, onder andere actief in de schildersbranche, organiseerde op 17 en 18 februari voor al zijn medewerkers het event Boels Innovation 2017 in Sittard. Zij werden hier bijgepraat over de laatste technologische ontwikkelingen in hun beroepsgroep.

Medewerkers uit heel Europa kwamen naar Sittard voor dit evenement vol productinnovaties en kennissessies, dat werd georganiseerd op het voormalige Philips-terrein dat vorig jaar door Boels werd aangekocht. Boels-werknemers uit de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije, Italië én Zwitserland gaven acte de présence tijdens de grote innovatiebeurs in Sittard, zodat ze hun kennis op het gebied van de nieuwste technologieën konden vergroten.

Nieuwste ontwikkelingen

Tijdens Boels Innovation 2017 presenteerden diverse productspecialisten van Boels de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Middels  productdemonstraties werden de aanwezigen bijgepraat over de technische aspecten en de toepasbaarheid van een breed scala aan moderne machines en gereedschappen, evenals de potentiële klantgroepen en de voordelen die ze onze klanten kunnen bieden.

Yvo Hoppers, Corporate Marketing & Communications Manager van Boels Rental kijkt terug: “Boels Rental is een van de meest innoverende verhuurbedrijven van Europa. Om klanten te helpen de beste resultaten voor hun projecten te bereiken, levert Boels materieel, advies, service en ondersteuning van het hoogste niveau. Voor het handhaven van die kwaliteitsstandaard en het zodoende nog beter bedienen van de klanten van Boels, is een voortdurend actuele kennis van de ontwikkelingen in ons vakgebied essentieel. Vanuit die gedachte is de innovatiebeurs Boels Innovation 2017 ontstaan, dat een doorslaand succes was.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms

SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

SchildersVAKTV: Vandersnoek pakt flat in voor RGS-project

Riwal steunt Hulphond Nederland


Naar archief >