Hoogwerkerverhuurmeeting in Kopenhagen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Hoogwerkerverhuurmeeting in Kopenhagen


De Europlatform conferentie voor de hoogwerkerverhuurbranche zal op 7 oktober 2015 worden gehouden in het Copenhagen Admiral Hotel in Kopenhagen, Denemarken. Dit jaar is het onderwerp ‘De toekomst veiligstellen’.

Europlatform is een ééndaagse conferentie met als doelgroep het top- en middenmanagement van verhuurbedrijven die een hoogwerkervloot runnen. De conferentie wordt georganiseerd door de International Powered Access Federation (IPAF) in samenwerking met  het magazine Access International als exclusieve mediapartner.

Sprekers zijn onder andere Petri Paavolainen, managing director van Dinolift; Soren Oleson van Danilift (spreekt over de markt van op vrachtwagen gemonteerde hoogwerkers in de Noordse regio) en Chris Wraith, IPAF technical & safety executive (spreekt over de impact op vlootbeheer na aanpassingen aan de Europese hoogwerker-ontwerpnorm EN280).

De conferentie zal in het Engels worden gehouden. Op 6 oktober, de voorafgaande avond, wordt een netwerkreceptie in het Carlsberg Museum georganiseerd.

Ga voor meer informatie over de locatie en registratie naar www.europlatform.info. Ipaf is een non-profitorganisatie die wereldwijd veilig en effectief gebruik van hoogwerkers ondersteunt. Lid zijn onder anderen fabrikanten, verhuurbedrijven, aannemers en gebruikers. Zie www.ipaf.org/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms

SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

Schilder initieert hoogtebezoeken bij verpleeghuis

Riwal steunt Hulphond Nederland


Naar archief >