Feenstra aankomend directeur VVVF • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Feenstra aankomend directeur VVVF


Jaitske Feenstra is per 12 oktober 2015 in dienst getreden bij de VVVF als aankomend directeur. In eerste instantie zal zij voor de Vereniging Lijmen en Kitten (VLK) de functie van branchecoördinator op zich nemen en voor de VVVF gaat zij de portefeuille van Technologische Innovatie trekken.

Begin 2017 volgt zij Martin Terpstra op als directeur van de VVVF wanneer deze met pensioen gaat. Al meer dan 25 jaar is Jaitske Feenstra werkzaam in de industrie, zowel voor bedrijven als brancheorganisaties. Bij de brancheorganisatie voor kunststoffen werkte ze eerst als communicatiemanager en later ook als branchecoördinator.

Sinds 2000 heeft Feenstra haar eigen communicatie- en projectenbureau, van waaruit ze verschillende (marketing)­communicatietrajecten realiseerde en branchemanagement voor organisaties verzorgde. In dit kader heeft Feenstra ook twee Europese, technologische onderzoeksprojecten voorgezeten. De rode draad in haar werkzaamheden is communicatie en innovatie.

Als aankomend directeur zal Feenstra zich, naast de hierboven gemelde taken, samen met zittend directeur Martin Terpstra bezighouden met de structuur van de vereniging. Bepalend voor het succes van de VVVF is de efficiency waarmee specialisten uit de achterban gemobiliseerd kunnen worden voor het vervullen van de activiteiten van de vereniging.

Feenstra is verheugd met de aanstelling “Enkele jaren geleden heb ik voor de VLK gewerkt en ik heb toen ook de VVVF leren kennen. Dat sprak me erg aan, het zijn innovatieve bedrijven met aansprekende producten. Ik zie het als een mooie uitdaging om deze industrietak te vertegenwoordigen.”

VVVF

VVVF vertegenwoordigt de belangen van 82 leden uit de verf- en drukinktindustrie. Bij deze leden zijn 4.400 personen werkzaam. Verf en inkt beschermen, verfraaien en maken communicatie mogelijk. De VVVF bevordert de economische waarde en maatschappelijke inbedding van de producten van haar leden. De VVVF neemt deel aan het programma Coatings Care en is lid van de Europese brancheorganisatie Cepe.

VLK

De VLK is de branchevereniging van de Nederlandse lijm- en kitindustrie. De VLK streeft naar optimale ruimte voor ontwikkeling, productie, handel en toepassing van lijmen en voegkitten in Nederland door dialoog en samenwerking met haar stakeholders. De VLK is lid van de Europese lijmorganisatie FEICA die de belangen behartigt van de sector op Europees niveau. De VLK vertegenwoordigt met 25 leden naar schatting tenminste 80% van de afzet van lijmen en kitten in Nederland.

Het VVVF Branchebureau verzorgt de management- en secretariaatsfunctie voor de Vereniging van de Nederlandse Verfgroothandel (VVVH) en de Vereniging Lijmen en Kitten (VLK).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Mengend Nederland gaat voor gelijk speelveld

VVVF stelt ambities biobased verf bij

Verfindustrie betreurt EU-besluit TiO2

Ketenpartijen willen Onderhoudsdag


Naar archief >