Ga naar hoofdinhoud

Cursusaccommodatie Caparol Academy uitgebreid


Caparol Nederland heeft in Nijkerk een nieuwe accommodatie in gebruik voor cursussen, demonstraties en instructies. De praktijk- en scholingsruimte heeft een oppervlakte van 120 vierkante meter en is vooral bestemd voor de Caparol Academy.

 

De accommodatie beschikt over verplaatsbare en schakelbare wanden om nieuwe producten en toepassingen te demonstreren en stellen docenten en cursisten in staat om te experimenteren met nieuwe decoratieve afwerkingen en technieken. Ook is in de demonstratieruimte een speciale afzuigwand opgesteld voor het tonen en oefenen van spuittechnieken. Aan comfort en hygiëne is in de Academyruimte meer aandacht besteed, onder meer door een doucheruimte.

 

Duurzaamheid

Zowel in het beleid als in het productaanbod van Caparol staat duurzaamheid centraal. Zo wordt het spoelwater na het reinigen van rollers en kwasten gezuiverd en keer op keer hergebruikt voor het schoonmaakproces. Het waterverbruik is daardoor minimaal, terwijl er geen verontreiniging van riool- en oppervlaktewater plaatsvindt.

 

Cursusseizoen

Vanaf half oktober van dit jaar gaat een nieuw cursusseizoen van het kennisprogramma van start.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Leidse schilder wint strijd om beste volkszanger

WTA-studiedag ‘Buitenverfsystemen op historische gebouwen’

Video | Kris Warger rapt zich kleurrijk uit de verf

Schilder met hoogwerker bevrijd uit hoogwerker

RIGO Verffabriek overgenomen door Blanchon Group


Naar archief >