Ga naar hoofdinhoud

Bas Jessurun directeur Norway Coatings


Norway Coatings heeft niet alleen een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam, maar ook een nieuwe directeur. Anja Jessurun wordt opgevolgd door de neef van haar man, Bas Jessurun.

Het nieuwe hoofdkantoor van Norway Coatings in Amsterdam opende al eind 2017 de deuren, maar op donderdag 12 april vond de officiële, feestelijke opening plaats. Dit gebeurde in het bijzijn van veel relaties. De openingshandeling werd verricht met hulp van Martin Sørby, Ambassadeur van Noorwegen in Nederland, Stein Petter Lunde, Vice President van Jotun Decorative en Jaitske Feenstra de directeur van de Vereniging van Verf- en Drukinktfabrikanten (VVVF).

De openingshandeling wordt verricht door (van links naar rechts): Jaitske Feenstra (VVVF-directeur), Anja Jessurun (directeur Norway Coatings), Stein Petter Lunde (vice president Jotun Decorative), Bas Jessurun (directeur Norway Coatings) en Martin Sørby (Ambasadeur Noorwegen).

Management buy-out

Norway Coatings is in 2002 door Anja Jessurun middels een management buy-out opgericht. Sindsdien opereert het bedrijf als zelfstandige distributeur voor de decoratieve producten van het Noorse verfmerk Jotun in de Benelux en Noord-Frankrijk. In deze landen worden de Jotun producten via dealers op de markt gebracht.

Noorse sferen

Veel van deze dealers waren afgelopen donderdag aanwezig bij de officiële opening van het nieuwe pand aan de Vaalmuiden 9 te Amsterdam. Anja en Bas Jessurun ontvingen vele oude en nieuwe relaties hier in Noorse sferen. Met een aankleding van geprojecteerde Noorse vlaggen en ijssculpturen van pinguïns (het logo van Jotun), vers gerookte Noorse zalm en andere heerlijke Noorse gerechten, uitgeserveerd op Red Cedar planken met verfspetters, werd het een feestelijke avond.

Een enorme opblaasbare pinguïn, het logo van Jotun, verwelkomde de bezoekers bij het nieuwe hoofdkantoor van Norway Coatings in Amsterdam.. Sfeervol ingericht met een Noorse tintje. Een toost op een langdurige samenwerking. Een toost op een langdurige samenwerking. Jaitske Feenstra (directeur VVVF) spreekt de aanwezigen toe. Van links naar rechts: Martin Sørby (Ambasadeur Noorwegen), Stein Petter Lunde (vice president Jotun Decorative) en Anja Jessurun (directeur Norway Coatings). Logo Jotun ijssculptuur in wording. Logo Jotun ijssculptuur in wording. Anja en Bas Jessurun bij de Jotun ijssculptuur. Anja Jessurun, Bas Jessurun en Deborah Jessurun (echtgenote Bas). Stein Petter Lunde (vice president Jotun Decorative) bij het paradepaardje van Jotin: Demidekk. De inwendige mens werd goed verzorgd met tal van Noorse specialiteiten. Verse op hout gerookte Noorse zalm. Delicatessen. Van links naar rechts: Fred Jessurun (echtgenoot Anja), Anja Jessurun en Bas Jessurun (neef Anja en Fred). Gezellig samen zijn en genieten van het Noorse eten. Uitgeserveerd op Red Cedar planken met verfspetters.

Groeiambitie

In deze ambiance kondigde Anja Jessurun met trots de benoeming aan van Bas Jessurun als de nieuwe directeur van Norway Coatings, die bijna al haar taken overneemt. Hij is al twee jaar werkzaam in het bedrijf en samen is een groeipad voor de toekomst uitgezet. Daar past de verhuizing naar het nieuwe pand bij, maar vrij recentelijk zijn ook drie nieuwe personeelsleden aangenomen.

Houtbescherming

Paradepaardje in het assortiment van Jotun is al meer dan 40 jaar het pakket houtbeschermingsproducten onder de naam Demidekk. Behalve Demidekk staat Jotun ook bekend om andere duurzame producten voor houten ondergronden zoals: Trebitt, Treolje, Benar en Trestjerner.

Bekijk hier een reportage van SchildersVAKTV over de opening van het nieuwe pand in Amsterdam


Deel via:

2 reacties

  • Ad

    Good “retirement” wished for Anja!

  • Bas, heel veel succes met je bijzondere en één als van de eerste milieuvriendelijke verfproducten waar wij in de vorige eeuw al 21 jaar geleden weer kennis mee maakten tijdens onze vakantiereizen in Noorwegen. Ook hebben wij het genoegen gehad de 1e en de 2e fabriek in Noorwegen te bezichtigen. Al jaren JOTUN producten toegepast en mag er ook thuis op het hout van de bijgebouwen al weer 15 jaar van genieten zonder onderhoud te hoeven uitvoeren! De komende zomer gaan wij weer Noorwegen bezoeken tot de Noordkaap toe. Wordt al weer vrolijk van de hout gebouwde huizen en gebouwen tussen het vele groen. Denk graag terug aan de goede tijd met Anja die met haar vrolijke lach JOTUN wist te verkopen. Groet haar ook namens mijn vrouw
    Heiltje en Walter Hoogesteger.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Heimtextil gaat niet door in januari

Update van factsheet Lichamelijke Overbelasting

Webinar over ‘Vervroegd Uittreden’ en ‘Generatiepact’

Vliegtuigen kampen met afbrokkelende verf

Uitreiking Nationale SchildersVakprijs 2021 terugkijken


Naar archief >