Meer innovatievouchers beschikbaar • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Meer innovatievouchers beschikbaar


Ondernemers in de schildersbranche die willen innoveren, kunnen gebruikmaken van innovatievouchers. Het ministerie van Economische Zaken stelt hiervoor 177 vouchers extra beschikbaar, bovenop de 8000 die in 2009 zijn uitgegeven.Ondernemers in de schildersbranche die willen innoveren, kunnen gebruikmaken van innovatievouchers. Het ministerie van Economische Zaken stelt hiervoor 177 vouchers extra beschikbaar, bovenop de 8000 die in 2009 zijn uitgegeven.

Ondernemers (in de schilders- en andere branches) die willen innoveren kunnen hun voordeel doen met wetenschappelijke kennis om hun vragen te beantwoorden. Universiteiten en onderzoeksinstellingen hebben deze kennis vaak op de plank liggen. Maar helaas weten MKB-bedrijven en kennisinstellingen elkaar lang niet altijd te vinden.

Om de brug te slaan zijn de innovatievouchers in het leven geroepen. Een innovatievoucher kan ook worden ingezet voor de betaling van kosten voor een Nederlands of Europees octrooi. De ondernemer dient de aanvraag in bij SenterNovem. Naast kennis opdoen kan hij/zij een innovatievoucher inzetten voor de betaling van kosten voor een Nederlands of Europees octrooi.

Voor meer informatie over hoe een innovatievoucher werkt en hoe u gebruik kunt maken van deze regeling, klik hier.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Slot ‘De schilder kon alles’: het genie van Beekman

Maiskolf publiekslieveling jaarlijkse tankprijs

Van Wijhe Verf sluit partnerschap met Goodshipping

SchildersVakopleiding mag zelf instructeurs scholen

KOMO-certificaat voor circulair biocomposiet gevelbekleding


Naar archief >