Ga naar hoofdinhoud

Medewerkers AkzoNobel zamelen ongebruikte verf in voor goede doel


Medewerkers van AkzoNobel zamelen tijdens de AkzoNobel Recycle Week, die nog duurt tot en met 31 mei, ongebruikte verf in. Zij leveren deze in bij een milieustraat in de buurt. AkzoNobel en InterChem maken samen van deze verfresten gerecyclede verf.

Na de inzameling bij een milieustraat ondergaan de verfresten ondergaan een gespecialiseerd proces om er gerecyclede verf van te maken. De gerecyclede verf wordt daarna gedoneerd aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Afval verminderen

De AkzoNobel Recycle Week heeft als doel om duurzaamheid te bevorderen, afval te verminderen en het bewustzijn van het belang van recycling van verf te vergroten. InterChem werkt samen met ruim 50 milieustraten door heel Nederland, die het recyclingproces van ingeleverde verf zullen uitvoeren.

‘Door verfresten te recyclen samen met onze partner InterCheM, verminderen we afval en behouden we waardevolle hulpbronnen, terwijl we hierbij ook een geweldig doel steunen. Dit is een prachtige kans voor onze medewerkers om bij te dragen aan duurzaamheid en op een tastbare manier terug te geven aan de gemeenschap’, aldus Francis Bracke, directeur van AkzoNobel Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Sweet Embrace is bij AkzoNobel kleur van het jaar 2024

Limitless is kleur van het jaar 2024 bij PPG

Instructiemiddag VeiligmetVerf.nl-tool

Mooij Verf opent vestiging in Barendrecht

Chinese verfmerk Huarun echt in handen van AkzoNobel


Naar archief >