Marktdag Verf Van der Feer op Texel • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Marktdag Verf Van der Feer op Texel


Grossier Verf van der Feer, met zeven vestigingen operationeel in de provincies Noord-Holland, Friesland, Groningen en Drenthe, organiseert op vrijdag 24 mei een Marktdag op Texel voor de schilders aldaar.

Het Noord-Hollandse eiland telt relatief veel schildersbedrijven, waarvan een groot deel ozp’er is. Een deel van hen krijgt verf en non-paint op Texel aangeleverd van de Verf Van der Feer-vestiging in Den Helder. Om hen te informeren over nieuwe producten en innovaties, organiseert de grossier nu een beurs voor hen.

De Marktdag vindt plaats in Het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp en duurt van 14.00 tot 19.00 uur. Achttien leveranciers (onder andere Kip, Festool, Repair Care, Graco, Trimetal, Goudhaantje, Jotun en Boonstoppel) van Verf Van der Feer komen hiervoor speciaal naar het eiland en tonen verf, klimmaterialen, non-paint, spuitapparatuur en schuurmachines e.d.

Verf van der Feer heeft zijn hoofdvestiging in Sneek en daarnaast filialen in Leeuwarden, Meppel, Groningen, Alkmaar, Zwaag en Den Helder.

Op de foto een impressie van de Marktdag die Verf Van der Feer in 2017 op Texel organiseerde.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Korf viert kwart eeuw Brillux

Vervroegd pensioen mogelijk in afbouw

Kennisdag over ontwerpen en bouwen met glas

Verfindustrie betreurt EU-besluit TiO2

SchildersVAKTV | Schilders komen recordwinter prima door


Naar archief >