Ga naar hoofdinhoud

Mapei Apeldoorn heeft test- en coatingruimte


Op een terrein van 7.000 vierkante meter heeft Mapei in Apeldoorn zijn nieuwe Nederlandse vestiging geopend. Het Italiaanse bedrijf beschikt op het adres Oude Apeldoornseweg 37K (zie foto) over een magazijn met test- en coatingruimte, een trainingscentrum, twee laaddocks, een showroom en een weegbrug.

Mapei, leverancier van lijmen, kitten en andere chemische producten voor de bouw, heeft in het nieuwe pand zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eigen producten en systemen. Daardoor kon het vloeroppervlak van 2.700 vierkante meter in slechts twee delen en scheurvrij gelegd worden. Ook elders in het pand is gekozen voor ‘vloer- en wandoplossingen’ van Mapei. Op het dak liggen 288 zonnepanelen die ruim voldoende elektriciteit opwekken voor zowel kantoor als magazijn.

Mapei Apeldoorn.

De internationale Mapei Groep heeft een omzet van ruim 2,5 miljard euro en beschikt over 87 dochterondernemingen met 81 productiefaciliteiten in 35 landen. De multinational streeft naar ‘totaaloplossingen’ die verbindend, versterkend en beschermend zijn in meerdere segmenten, zoals nieuwbouw, verbouw, renovatie, infrastructuur, industrie, handel, sport en scheepsbouw.

Kijkje in de keuken bij Mapei Apeldoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Coating op windmolens mogelijk schadelijk voor milieu

Akzo zet groene stappen in Noord-Amerika

Predicaat Hofleverancier voor Zandleven Coatings

Onderhoudspartners van Accolade nemen Wocozon als partner

CEPE: Coatingindustrie last van oplopende grondstofprijzen


Naar archief >