Jan Brugman 'netste schilder 2019' • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Jan Brugman ‘netste schilder 2019’


Volgens Sigma Coatings is het vandaag, 3 april, de eerste woensdag van april, ‘Nationale Schildersdag’. Meer dan 64 teams van Sigma-medewerkers bezoeken plekken waar schilders aan het werk zijn. En ze hebben wat weg te geven.

Voor iedere schilder die een Sigma-medewerker tegenkomt is er vandaag een pet, een tablet chocolade en een kleurenkaart van een nieuw kleursysteem van de verffabrikant ‘Voice of Colour’ geheten. Enkele chocoladetaletten hebben een speciale gouden wikkel. die geeft recht op een gratis bezoek van de Sigmafabrieken in Amsterdam.

Voor een beperkt aantal schilders is er iets heel speciaals onderweg: bloemen en de ‘Sigma Award’: een gouden beeldje. Jan Brugman, bijvoorbeeld, werkzaam bij De Variabele op een project in Nijmegen, werd verrast door Leon Jansen, regiomanager. Brugman is van nu de regerend ‘Netste Schilder van Nederland’.

Brugman tegenover SchildersVAK.nl: ‘Ik heb me zelf aangemeld. Ik ben zeker niet de knapste schilder en grappig ben ik ook niet, dus moest het maar de netste worden. Ik heb al mijn collega’s, familie en vrienden gevraagd om op me te stemmen. Ik vind het heel mooi dat ik de prijs gewonnen heb.’

Binnenkort een video over de Nationale Schildersdag op SchildersVAKTV. Morgen maakt Sigma bekend wie de andere awards gewonnen hebben.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilder Ad gaat met pensioen (en toch ook niet)

AkzoNobel pronkt met watergedragen metaallak

‘Houd uitzendkrachten waar mogelijk in dienst’

OnderhoudNL-webinar ‘Scholenonderhoud juist nu’

SchildersVAKTV: Vide streeploos schilderen en superrealisme


Naar archief >