Ga naar hoofdinhoud

Grote projecten in beeld (video)


Deze week op SchildersVAKTV: twee grote schildersprojecten op verschillende plaatsen in ons land. In Hardenberg schildert de Lennips Groep met verf met zilverionen en in Bergen op Zoom gaat het vooral om de unieke samenwerking tussen schildersbedrijven.

De video over het project van de Lennips Groep kwam tot stand in samenwerking met Sikkens. Die brengt Alpha Sanocryl op de markt, een muurverf met bacteriewerende eigenschappen. In Hardenberg wordt een groot ziekenhuis gebouw, het Saxenborgh Medisch Centrum. De Lennips Groep rolt, kwast en verspuit de verf daar op veel vierkante meters.

En in Bergen op Zoom werken een aantal schildersbedrijven, die op andere momenten elkaars concurrenten zijn, samen in een samenwerkingsverband, Induco. Dankzij die samenwerking kunnen grote werken worden aangepakt, zoals vijf grote flats voor corporatie Stadlander.

SchildersVAKTV publiceert wekelijks interessante reportages over de Nederlandse schildersbranche. Abonneer je (gratis) op dit YouTube-kanaal en mis geen enkele video.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


AkzoNobel geeft winstwaarschuwing

AkzoNobel komt met winstwaarschuwing

Veveo en VVBHUSAN betreuren ‘scheiding’

Sikkens bevestigt partnerschap met Kröller-Müller Museum

SchildersVAKTV: Luxeproject en tips voor decoratieschilders


Naar archief >