Ga naar hoofdinhoud

Gratis schilderopleiding op drie locaties


Uitzendbureau Prima Personeel organiseert vanaf januari a.s. op drie noordelijke locaties een gratis opleiding van een jaar tot schilder. De opleiding, vooral bedoeld voor zij-instromers, kent een baangarantie van een half jaar.

Het is het vijfde opeenvolgende jaar dat Prima Personeel deze schilderopleiding organiseert. Tot nu werd hij steeds alleen gegeven op het hoofdkantoor in Groningen. Nu komen daar Leeuwarden en Emmen bij.

De opleiding bestaat uit een eerste 12 weken interne training onder leiding van een leermeester, waarbij ook een project wordt opgepakt. Daarna volgt een stageperiode van opnieuw 12 weken bij een erkend leerbedrijf uit Prima’s netwerk.

Met de opleiding, die door Prima Personeel in samenwerking met TSH Vakopleiding in Emmen en een aantal schildersbedrijven is ontwikkeld, wordt vooral gemikt op mensen die een carrièreswitch willen maken.

De opleidingen moeten in januari a.s. beginnen. Prima Personeel is op dit moment vooral op zoek naar kandidaten. Voor meer info zie www.prima.nl/schildersopleiding 


Deel via:

2 reacties op “Gratis schilderopleiding op drie locaties

  • Het idee is goed alleen heb ik de ervaring dat er niet echt goed naar de kwaliteit en inzet van de kandidaten gekeken wordt. Ik heb 2 zijnstromers bij me gehad en alletwee hadden de basis van het schuren en afwassen niet door. Daar begint alles mee. 1 had zelfs hoogtevrees. Daar ben ik dus gauw mee gestopt.
    Dit is niet bij deze organisatie geweest maar bij een soortgelijke vakopleiding. Ik sta echt achter het initiatief maar de screening kan beter. Vaak heb ik ook het idee dat de grote bedrijven altijd eerste keus hebben. Ik heb heb iemand nodig die echt heel graag het echte vak wil leren. Deze zijn vaak al vergeven naar de bedrijven met veel geld.

  • Karimi

    In het zuiden kan ik ook opleiding volgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Studiedag Circulair Bouwen

Relatief veel zzp’ers gestopt in eerste half jaar

Gouden tijden voor beunhazen door tekorten in bouw

Hoe-vaak-moet-ik-schilderen module van Anker stuy

Flexibelere aflossingsregeling coronabelastingschuld


Naar archief >