Graco verhoogt inzet Challenge met twee spuitpistolen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Graco verhoogt inzet Challenge met twee spuitpistolen


Spuitmachinefabrikant Graco, mede-sponsor van de nieuwe schilderswedstrijd Spray, Paint and Masking Challenge doet een schepje bovenop het prijzengeld van 1000 euro.

In de nieuwe wedstrijd, die in het najaar op het YouTube-kanaal SchildersVAKTV zal worden uitgezonden, strijden teams van steeds twee schilders tegen elkaar met spannende, leuke en schilderkwaliteiten-vragende spellen. Het is een afvalrace.

De finale is tijdens de SGA Vakdagen in Gorinchem: dan strijden de twee overgebleven teams tegen elkaar. Inschrijven voor de challenge is nog mogelijk tot 18 september via deze link. Na die datum bepaalt de organisatie welke teams mogen meedoen.

De challenge, waarvan de voorronden op 6 oktober plaatsvinden en de finale op 5 november, werken volgens een ‘winner takes it all’-principe: het winnende team krijgt 1000 euro. Die prijs is nu nog eens verhoogd door Graco. De fabrikant stelt twee gesnoerde airless spuitapparaten ter beschikking, geschikt voor klein spuitwerk met watergedragen verven. Voor elk van de twee winnaars één.


Om een indruk te krijgen van de challenge speelde SchildersVAKTV al een aantal spellen globaal vóór met een aantal eerstejaars schilderstudenten van SchildersVakopleiding Hengelo:

De jury van dit nieuwe, sportieve, schildersevent wordt op dit moment gevormd door de schilderondernemers Ruben van der Kruis en John Edens.Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit

Trump: grensmuur moet zwart

OnderhoudNL biedt ‘Wij werken coronaproof!’-pakket

Engels servicepunt van Onlineverf.nl


Naar archief >