Goemaat breidt uit in Goedereede • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Goemaat breidt uit in Goedereede


Goemaat breidt haar vestiging in Goedereede uit met 1.000 vierkante meter. De afgelopen 32 jaar heeft Goemaat zich gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van alle soorten glas en kozijnen van kunststof en aluminium.

Met de uitbreiding kan het bedrijf, naar eigen zeggen, ‘de productie van kunststof kozijnen optimaliseren’. Vanuit haar vestigingen in Goedereede, Oud-Gastel en Goes bedient Goemaat geheel Zuidwest-Nederland met zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

“Wij staan voor innovatie en durven te innoveren in onze productiemethoden en in onze hoogwaardige producten”, vertelt Jan Goemaat. “We zijn toekomstgericht en gaan mee met de technische ontwikkelingen. Daarom is het nu tijd om het pand in Goedereede uit te breiden. Dat is nodig om voorop te blijven lopen. We danken de gemeente Goeree-Overflakkee die deze uitbreiding voor ons mogelijk maakt.”

bouwmaquette van de nieuwbouw

Nauwelijks afval

“Als je veel produceert is het nodig om altijd kritisch naar je processen te kijken”, vervolgt Martijn Goemaat. “Dat hebben we de afgelopen 32 jaar gedaan en dat blijven we doen. De uitbreiding maakt het mogelijk om te investeren in onze productielijn, zodat processen nog efficiënter worden. Niet alleen het proces van het maken van de kozijnen, maar ook het verwerken van het afval hoort daarbij. Zo hebben wij nauwelijks afval, omdat vrijwel alles gerecycled wordt.”

Bron: Glas in Beeld


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Directeur WorldSkills International overleden

Uitblinken op millimeterniveau

SchildersVAKTV | Alle Skills-kandidaten op een rij

Veilig werken met chroom-6 krijgt keurmerk

SchildersVAKTV | Nieuwe opleiding zij-instromers


Naar archief >