Flitsende films van studenten op SchildersVAK TV • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Flitsende films van studenten op SchildersVAK TV


Kunnen vrouwen evengoed schilderen als mannen? Studenten van vakopleiding Nimeto Utrecht duiken in dit vraagstuk in een nieuwe video op SchildersVAK TV.

Waar de SchildersVakkrant voor de recente editie al een uitgebreid artikel plaatste over bovenstaand thema en meer inzoomt op de vraag waarom de schilderswereld nog altijd een mannenbolwerk is, gaan de Nimeto-studenten (eerstejaars studenten Media& Communicatie) op geheel eigen wijze te werk in een snelle, flitsende en goed gemonteerde video. Ze gaan de straat op en peilen de meningen. Een veelbelovende start van een zesdelige serie over het schildersvak van Nimeto-studenten (Media & Communicatie). Zij maken deze video’s exclusief voor SchildersVAK TV, dus houd dit kanaal goed in de gaten.

K

Ook nieuwe op ons Youtube-kanaal is de zevende aflevering in de serie ‘Groot Vastgoedonderhoud gevraagd, hoe pak jij dat aan’, ook in samenwerking met Nimeto. Over de uitdagingen bij complex vastgoedonderhoud. ‘Een dak? Daar hoef je in principe de komende twintig jaar niet meer bij te zijn. Toch heeft dat ook inspectie nodig. Maar denk ook aan de verflaag, die heeft als eerste onderhoud nodig.’


KDeel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Uitreiking SchildersVakprijs terugkijken

Winnaar SchildersVakprijs is bron van inspiratie

Dofine grijpt Nationale SchildersVakprijs 2020

Deadline aanmelding KOR nadert

Flex-organisaties pleiten voor regelingen werklozen


Naar archief >