Ga naar hoofdinhoud

FD Gazelle Award voor Mavro International


Mavro International, producent en leverancier van professionele reinigingsmiddelen en beschermende coatings, is één van de winnaars van een FD Gazelle Award 2023. Het Financieele Dagblad (FD) kent de ondernemersprijs toe aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Maarten_Verduin, CEO Mavro International: 'We zijn trots dat we ons FD Gazelle 2023 mogen noemen.'

Dit jaar kregen 1003 bedrijven een FD Gazelle Award toegekend. Het is de twintigste keer dat de prijzen voor de snelst groeiende bedrijven zijn uitgereikt.

Mavro International kreeg een FD Gazelle Award in de categorie klein, regio Oost. Per regio en per omzetklasse worden de FD Gazellen gerangschikt op omzetgroei. Afhankelijk van hun positie krijgen zij punten. Op dezelfde manier krijgen de bedrijven ook punten voor hun relatieve werknemersgroei en voor hun omzetmarge. Aan de hand van die berekening eindigde Mavro International op positie 102 in de regio Oost, in de categorie kleine bedrijven.

Jaar vol mijlpalen voor Mavro International

Mavro International verhuisde recent naar een nieuw pand in Zaltbommel. ‘De mijlpalen volgen zich in 2023 in rap tempo op; een nieuw logo en huisstijl in het voorjaar, een verhuizing naar een nieuw, duurzaam gebouwd bedrijfspand in de zomer en nu een award als bekroning. En daarbij vergeet ik nog bijna dat we dit jaar ook een 25-jarig jubileum vieren’, reageert Maarten Verduin, CEO van Mavro International.  ‘We zijn trots dat we ons FD Gazelle 2023 mogen noemen. Behaald dankzij het vertrouwen van onze partners en klanten. En een hecht team waar de chemie van afspat.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Coating op windmolens mogelijk schadelijk voor milieu

Predicaat Hofleverancier voor Zandleven Coatings

CEPE: Coatingindustrie last van oplopende grondstofprijzen

DSM stoot verftak af

Mapei Apeldoorn heeft test- en coatingruimte


Naar archief >