Ga naar hoofdinhoud

Ernst de Nobel in SchildersVAK podcast Kleurmakers


Ernst de Nobel, eigenaar van zowel een ecologisch schildersbedrijf als verfgroothandel in Den Haag, vertelt over het ‘vergroenen’ van de schildersbranche in de vierde aflevering van de serie ‘Kleurmakers’ op ons kanaal SchildersVAK Podcast.

Hij laat zijn licht verder onder andere schijnen over zijn rol als bestuurslid van OnderhoudNL Sector Schilders. Ook zit hij in de stuurgroep Klimaat en Energietransitie van de branche-organisatie.

“Ik mag binnen OnderhoudNL mijn zegje doen. Dat wringt weleens, maar het wordt zeker gewaardeerd wat ik doe. Ik ga geen ongemakkelijke gesprekken uit de weg en heb het hart altijd op de tong”, zegt De Nobel. “Henk den Boer noemde mij ooit de ‘luis in de pels’”, glimlacht hij. “Ik zie dat als een soort geuzennaam!”

De serie ‘Kleurmakers’ wordt gemaakt door Broer en Sil Feenstra. In iedere aflevering een gesprek met een ondernemer die op eigen wijze volop kleur geeft aan de schildersbranche. SchildersVAK Podcast is te vinden op SoundCloud en ook hieronder te beluisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


TNO onderzoekt impact van zwart geschilderde wiek

Publieksprijs NSVP stevent af op fotofinish

FD Gazelle Award voor Mavro International

Marlies van Wijhe gaat de VVVF voorzitten

Kors viert jubileum met open dag


Naar archief >