Eendaagse cursussen onderhoudsschilderwerk • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Eendaagse cursussen onderhoudsschilderwerk


Casadata.nl organiseert in november twee eendaagse cursussen in Hilversum die gericht zijn op onderhoudsschilderwerk. Het gaat om de leergangen ‘Onderhoud schilderwerk calculeren’ op 3 november en ‘Hoe staat het schilderwerk erbij?’ op 12 november.

Eerstgenoemde cursus behandelt alle aspecten van het maken van begrotingen en offertes voor buitenschilderwerk met strekkende meters of vierkante meters te schilderen oppervlakte. Aan bod komt hoe je de te schilderen oppervlakte en hoeveelheden per strekkende of vierkante meter met de Standaard Meet Methode moet meten. Hoe beoordeel je de staat van onderhoud en de conditie van de ondergrond, en wat houdt daarbij de conditiemeting volgens NEN 2767 in bij het herkennen en beoordelen van gebreken?

De cursus ‘Hoe staat het schilderwerk erbij?’ gaat in op de condities en gebreken bij schilderwerk in relatie tot meerjarenplanning, onderhoudsbegroting en levensduurkosten. Gemiddeld kost het schilderwerk 35 procent van het jaarlijkse onderhoudsbudget. Hoe krijg je meer grip op deze kostenpost en op de kwaliteit van het geleverd werk? Zijn alternatieven in beeld door meer kennis van zaken van de diverse verftechnologieën en schildersystemen? Hoe maak je de onderhoudsactiviteiten praktisch beheersbaar met een schilderwerk volgsysteem? Voor meer informatie of aanmeldingen mailen naar www.casadata.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Karakteristieke Alphense Parkvilla krijgt schilderbeurt

CO2-footprint in Wijzonol Levensduurverwachting Tool

Symposium NEN 2767 ‘Conditiemeting’

Cursus asbestherkenning voor glaszetters

Cursus onderhoudsschilderwerk monumenten


Naar archief >