Ga naar hoofdinhoud

Duurzaam Gebouwd Congres in Groningen


Op donderdag 12 november 2015 komen directieleden, managers en senior professionals uit de brede bouw- en vastgoedsector naar MartiniPlaza in Groningen. Hier vindt dan de zevende editie van het Duurzaam Gebouwd Congres plaats.

Dit jaar is het thema ‘Samen bouwen aan Duurzaam Groningen’, gericht op de enorme bouwopgave in provincie Groningen. Deze wordt de komende jaren geschat op 800 miljoen euro per jaar in het kader van revitalisatie en herstel. Schade E

Actuele vragen tijdens het congres zijn: Hoe kunnen we deze enorme opgave volbrengen op een aardbevingsbestendige en duurzame manier? Hoe komen we tot de meest duurzame provincie van Nederland en hoe creëren we in dat kader ook werkgelegenheid en economische groei? Circa 800 professionals vanuit de integrale bouw- en vastgoed komen daarom samen in Groningen.

Aardbevingsbestendig verduurzamen

Dagvoorzitter Inge Diepman neemt de aanwezigen mee in een programma vol met interessante en inspirerende keynotes om Groningen aardbevingsbestendig te verduurzamen. Uiteraard zijn diverse informele netwerkmomenten ingepland, want samenwerken begint bij ontmoeten.

Het congres is bedoeld voor directieleden, managers en senior professionals die actief zijn in de brede bouw- en vastgoedsector of daaraan gelieerd zijn. Schrijf u hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Nederland is drie restauratieglazeniers rijker

Registratie voorjaarsbeurzen open

Zoektocht naar duurzame verf met Arabische gom

Noordelijk collectief jaagt duurzaam onderhoud aan

Wits wacht grote verduurzamingsklus in Groningen


Naar archief >