Drost Coatings toont deco-verven • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Drost Coatings toont deco-verven


Verffabrikant Drost Coatings uit Venlo opent op maandag 28 december zijn deuren om (schilders)bedrijven kennis te laten maken met de laatste nieuwe decoratieve verfproducten.Verffabrikant Drost Coatings uit Venlo opent op maandag 28 december zijn deuren om (schilders)bedrijven kennis te laten maken met de laatste nieuwe decoratieve verfproducten.

Samen met dochteronderneming PUURkleur, importeur van de Italiaanse verven van Giorgio Graesan, presenteert Drost Coatings op 28 december producten zoals matte muurverven, metallicverven en parelmoerverf. Producten die uitstekend inspelen op de toenemende vraag naar luxe, sfeervolle, wandafwerking, aldus de fabrikant.

Gedurende de gehele dag zullen er demonstraties worden gegeven en bovendien staan de Drost-specialisten klaar om vragen te beantwoorden. Een primeur is een waterdicht stucsysteem dat ook geschikt is voor het gebruik in natte ruimtes (zelfs voor in de natte cel) waardoor in de badkamer een gladde, naadloze wandafwerking gecreëerd kan worden en tegelwerk overbodig wordt.

De kleurrijke showroom van Drost is deze dag, uitsluitend voor vakbezoek, geopend van 13.00 tot 22.00 uur, Jachthavenweg 9 in Venlo. Consumenten zijn op zondag 27 december welkom tussen 13.00 en 22.00 uur. Aanmelden kan via info@drostcoatings.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.drostcoatings.nl en www.puurkleur.com.

Het pand van Drost Coatings.

 


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Slot ‘De schilder kon alles’: het genie van Beekman

Maiskolf publiekslieveling jaarlijkse tankprijs

Van Wijhe Verf sluit partnerschap met Goodshipping

SchildersVakopleiding mag zelf instructeurs scholen

KOMO-certificaat voor circulair biocomposiet gevelbekleding


Naar archief >