Doorwerken onder tijdelijk tentdak • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Doorwerken onder tijdelijk tentdak


SGB introduceert de Hakitec tijdelijke tentdakconstructie. Deze schermt de bouwlocatie af en zorgt ervoor dat werkzaamheden ongeacht de weersomstandigheden het hele jaar door op een comfortabele wijze kunnen worden uitgevoerd.SGB introduceert de Hakitec tijdelijke tentdakconstructie. Deze schermt de bouwlocatie af en zorgt ervoor dat werkzaamheden ongeacht de weersomstandigheden het hele jaar door op een comfortabele wijze kunnen worden uitgevoerd.

Het basisontwerp is eenvoudig maar zeer functioneel en kan worden toegepast bij alle soorten gebouwen, maar ook schepen of andere toepassingen, aldus SGB. Het Hakitec systeem bestaat fysiek in de eerste plaats uit zeilen met kraalrand en aluminium profielen in combinatie met een uniek spantontwerp, maar de essentie wordt toch mede gevormd door de opbouwmethode.

Het tentdak wordt opgebouwd vanaf een montageplatform aan één kant van het dak van het gebouw. Telkens als een gedeelte van het tentdak is voltooid, wordt dat vanaf het platform het dak op gerold. Op die manier kan het complete tentdak vanaf een veilig werkplatform worden opgebouwd. Kraankosten blijven beperkt, door al het materiaal naar het platform te halen.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Van Wijk Verf gaat in Elma doen

Glas Award voor Depot Boijmans van Beuningen

Onderhoudsbedrijf Vios gaat op in Elk

CAO-onderhandelingen gestart tussen OHNL, LBV, FNV en CNV

SchildersVAKTV: Erik Winkler in de schilderswerkplaats


Naar archief >