Ga naar hoofdinhoud

Dit zijn de nominaties voor de Nationale SchildersVakprijs 2022


Deze negen projecten zijn nog in de race voor Nationale SchildersVakprijs 2022. Op 29 november is de ontknoping. Wie die dag met de Publieksprijs naar huis gaat, ligt in jouw handen.

De vakjury heeft negen projecten genomineerd voor de Nationale SchildersVakprijs 2022. Op 29 november worden de (categorie)winnaars, in het bijzijn van genodigden, gehuldigd in De Verééniging in Hengelo. Alle 32 voorgeselecteerde projecten dingen nog steeds mee naar de Klanttevredenheidspluim die dan ook wordt uitgereikt. USP Marketing Consultancy zal hiervoor de opdrachtgevers bevragen. De finale is voor thuisblijvers straks ook online te volgen.

Stem voor de Publieksprijs

Maar eerst brandt de strijd nog los om de Publieksprijs. Dus bekijk de schitterende filmpjes van de negen genomineerde projecten op www.schildersvakprijs.nl en stem op jouw favoriet! Hieronder in de willekeurige volgorde de nominaties.

Categorie Onderhoudsschilderwerk

Categorie Nieuwbouw- & renovatieschilderwerk

Categorie Decoratie- & restauratieschilderwerk

Voorselectie

De organisatie van de Nationale SchildersVakprijs 2022 mocht in totaal 46 ingezonden projecten verwelkomen. De vakjury heeft meer dan een dozijn ingestuurde projecten niet toegelaten tot de voorselectie. Vaak omdat de gegeven informatie (te) summier was, de motivatie voor deelname ontbrak, het ingestuurde fotomateriaal beperkt of van inferieure kwaliteit was of gewoon omdat het project niet aan het wedstrijdreglement voldeed.

Samenstelling jury

Nieuw in de vakjury van de Nationale SchildersVakprijs 2022 is Wilfred Witteveen, mede-eigenaar van Schildersbedrijf Witteveen uit Nunspeet (overall winnaar in 2021). De jury bestaat, net als vorig jaar, verder uit de oud-winnaars Hans Luiken (Dofine, overall winnaar 2020), Eric Grim (praktijkinstructeur bij de SchildersVakopleidingen in Horst, Mierlo en Roermond en eerder als zzp’er winnaar van de overallprijs in 2009) en Hans Wolters (Wolters BV, Deventer). En verder verfinspecteur Léon Krom (AHA-Adviseurs) en de (ex-)hoofdredacteuren Wouter Mooij (Eisma’s Schildersblad) en juryvoorzitter Jan Maurits Schouten (SchildersVakkrant, SchildersVAK.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


NSVP: laat je allerbeste vakwerk zien

Nog 1 maand om jouw mooiste project in te sturen

Video | Uitreiking SchildersVakprijzen 2022

Verkerke en Van der Kruis grote winnaars SchildersVakprijs

Publieksprijs NSVP trekt recordaantal stemmers


Naar archief >