Directschilder.nl brengt vraag en aanbod samen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Directschilder.nl brengt vraag en aanbod samen


www.directschilder.nl is een nieuwe website die bemiddelt tussen vraag en aanbod voor schilders. Gespecialiseerde bureaus plaatsen hier cv’s van hun beschikbare schilders. Schilder- en onderhoudsbedrijven kunnen een inlogcode aanvragen om gebruik te maken van deze databank van schilders.

www.directschilder.nl is een nieuwe website die bemiddelt tussen vraag en aanbod voor schilders. Gespecialiseerde bureaus plaatsen hier cv's van hun beschikbare schilders. Schilder- en onderhoudsbedrijven kunnen een inlogcode aanvragen om gebruik te maken van deze databank van schilders.

Door een aantal zoekcriteria in te voeren komen er anoniem cv's van schilders naar voren die voldoen aan het gestelde profiel. Door één druk op de knop wordt de keuze voor de betreffende schilder bevestigd. Daarna neemt het bureau contact op om verdere details te bespreken. Dit alles is geheel kosteloos voor de schilder- en onderhoudsbedrijven.

Daarnaast is het voordeel dat er op ieder moment gezocht kan worden naar personeel, zonder rekening te houden met openingstijden. Op deze manier kan de planning gemaakt worden op het moment dat het beste past. www.directschilder.nl is een onderdeel van www.directvakspecialisten.nl.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Maandag webinar over veilig gebruik rolsteigers

Samenwerking hoogwerkerspecialisten Riwal en Siesling

Cibap Graduates Expo in Spoorzone en centrum Zwolle

Vrienden schilderen huis oranje voor EK Voetbal

FNV en CNV weer voorzichtig aan tafel in overleg Schilders-cao


Naar archief >