Ga naar hoofdinhoud

Digitaal bedrukbaar vliesbehang


De Duitse firma Neschen AG presenteert op de aanstaande Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign in Hardenberg digitaal bedrukbaar vliesbehang. Het concept hiervoor heeft men samen ontwikkeld met partner Erfurt, specialist op het gebied van rauhfaser- en vliesbehang.

De Duitse firma Neschen AG presenteert op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign in Hardenberg (9 t/m 11 februari) digitaal bedrukbaar vliesbehang. Het concept hiervoor heeft men samen ontwikkeld met partner Erfurt, specialist op het gebied van rauhfaser- en vliesbehang.

Voor de vereiste drukkwaliteit zorgt een door Color Alliance (CA) gecertificeerde gelijkmatige CA-coating. De productie-installaties van Neschen voorzien het vliesbehang van Erfurt van de speciale coating, waardoor het geschikt wordt voor inkjet-druk. Motieven en patronen voor het digitale behang kunnen volledig individueel vormgegeven worden en met gewoon behangplaksel worden verwerkt. Via Neschen is nu digitaal vliesbehang van Erfurt met CA-certificaat verkrijgbaar. Het behang is gecoat door specialist Neschen. Daardoor kan het vliesbehang van Erfurt volledig individueel op inkjet-printers bedrukt worden. (Foto: Art by Maxalot / Eno Henze (www.maxalot.com).

"De gelijkmatige CA-coating zorgt voor productiezekerheid en een gelijkblijvende inkjet-drukkwaliteit in groot formaat", aldus Frank Seemann van Neschen AG.

"Daardoor is het aantal kleurprofielen aanzienlijk kleiner, wat de productieprocessen makkelijker maakt en de productiviteit verhoogt. Een omvangrijke CA-workflow garandeert de kleurjuistheid van de inkjet-printer, zodat drukwerkers, handelaars, print buyers en eindverbruikers op een betrouwbaar productieproces kunnen rekenen."

Neschen AG is een internationaal bedrijf voor moderne zelfklevende producten en hoogwaardige gecoate media voor uiteenlopende toepassingen op het gebied van graphics, documents en technical coatings met een wereldwijd disitributienet. Op het gebied van graphics loopt de productwaaier uiteen van veredelings-, bescherm- en plakfolie tot bedrukbare media, die gebruikt kunnen worden met de modernste digitale druktechnieken voor avant-garde-architectuur, decoraties en reclame.

Met digitaal bedrukbaar behang kunnen bijvoorbeeld winkels, beursstands of hotels, maar ook bedrijfs- en woonruimtes met unieke motieven aangekleed worden.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Studiedag Circulair Bouwen

Relatief veel zzp’ers gestopt in eerste half jaar

Gouden tijden voor beunhazen door tekorten in bouw

Hoe-vaak-moet-ik-schilderen module van Anker stuy

Flexibelere aflossingsregeling coronabelastingschuld


Naar archief >