Derde deco-verfwinkel Coldec in China • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Derde deco-verfwinkel Coldec in China


De firma Coldec uit Vaassen, specialist in decoratieve verf, timmert flink aan de weg in China. Het bedrijf heeft een derde winkel in het Aziatische land geopend. Het franchiseconcept moet leiden tot een totaal van 200 speciaalzaken in decoratieve verf in heel China.

Ron Bleize, directeur van Coldec, was zelf aanwezig bij de feestelijke opening van de derde winkel in China, gevestigd in Yiwu (een stad met circa 1.2 miljoen inwoners, 300 km ten zuiden van Shanghai). In deze  zogenoemde Taller’s winkel zijn vooral decoratieve verfproducten verkrijgbaar. Muurverven, luchtzuiverend of juist makkelijk reinigbaar, maar ook diverse specialties waaronder whiteboard- , magneet- en schoolbordverf en diverse multicolour producten. coldec-china-2

Ontstaan

In 2014 is Studio Coldec (onderdeel van de Coldec Groep) een samenwerking aangegaan met een Chinese ondernemer, met als doelstelling de Chinese markt te ontwikkelen. Vanuit het hoofdkantoor in Shanghai wordt sindsdien een franchiseconcept onder de naam Taller’s uitgerold die in 2018 moet leiden tot een totaal van 200 speciaalzaken in heel China. Alle producten die in de Chinese winkels worden verkocht, zijn en worden exclusief door Studio Coldec ontwikkeld en geproduceerd.

Bleize is zelf betrokken bij de ontwikkeling van de winkels. “Als directeur van de Coldec Groep ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en nieuwe markten. Een goede samenwerking vraagt veel tijd en geduld. Na een zorgvuldige voorbereiding zijn er inmiddels diverse winkels geopend. We verwachten dat er voor het einde van het jaar nog 10 bijkomen en dat er in 2017 in totaal circa 50 winkels gerealiseerd zullen zijn”, zegt hij.

coldec-china-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVAKTV: Brabanders in Groningse toonzaal

Asbesthoudende coating verwijderen (video)

SchildersVAKTV: Martijn Ackermans en kalkverf

SchildersVAKTV op bezoek bij Dijkwaard in Dordrecht

Tikkurila beschermt dieren met verf


Naar archief >