Ga naar hoofdinhoud

CircuWall scoort in Innovatie Top 100


CircuWall uit Alblasserdam, producent van losmaakbare lijm, heeft de negende positie bereikt in de KvK Innovatie Top 100 2023. Daarmee is het op de ranglijst het best presterende mkb-bedrijf actief in de bouwsector.

Diverse verlijmingen met het assortiment lijmen van CircuWall. (Foto: CircuWall)

CircuWall ontwikkelt losmaakbare lijmen (CircuGlue) op basis van een gerecycled bindmiddel voor vele soorten toepassingen. Door het gebruik van vloeibare losmaakbare lijmen kunnen producten welke hiermee zijn verlijmd (relatief) eenvoudig op ieder gewenst moment worden losgemaakt met nagenoeg geen schade aan genoemde producten. Door geen/weinig schade aan de ondergronden worden (reparatie of nieuwe) materialen, CO2, geld en tijd bespaard.

KvK Innovatie Top 100

Al eerder publiceerde KvK een lijst van 100 bedrijven die waren doorgedrongen tot de Innovatie Top 100. Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid, gerealiseerde omzet en groeipotentie.

De eerste plaats in de KvK Innovatie Top 100 is nu toegekend aan Ferr-Tech uit Meppel. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in Ferraat (VI) toepassingen voor industriële (afval)waterzuivering. De innovatie, FerSol, maakt duurzame reiniging van afvalwater voor hergebruik mogelijk. Ferr-Tech mag zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland noemen. KVK publiceert jaarlijks deze ranglijst met 100 concrete innovaties van het midden- en kleinbedrijf.

Aan de KVK Innovatie Top 100 is geen geldprijs verbonden. Het prijzenpakket voor de winnaar bestaat onder andere uit een IP SmartScan aangeboden door Octrooicentrum Nederland, een nlgroeit lidmaatschap met een mentor- of coachingstraject én de opening van de AEX door middel van de traditionele gongslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Predicaat Hofleverancier voor Van Es Glas en Verf

Nieuwe handleiding ‘Gevaarlijke stoffen in oude verflagen’

Effect van mbo-miljarden is onduidelijk

Met tool wagenpark scannen voor ZE-zone

Akzo-personeel krijgt er tien of negen procent loon bij


Naar archief >