Ga naar hoofdinhoud

Brickz-app verder als Frank Bouwsoftware


Brickz, een app die de administratie voor zzp’ers in de bouw poogt te vereenvoudigen, gaat verder als Frank Bouwsoftware. Eenvoud en snelheid zijn de pijlers onder de toepassing, die maandelijks opzegbaar is. De makers spiegelen zich dan ook graag aan het gemak van Netflix en Spotify.

Frank maakt onderdeel uit van Treetop, dat zich bezighoudt met ‘automatiseringsoplossingen’ voor de bouw. Ook Admicom uit Veenendaal is hierbij aangesloten. Dit bedrijf heeft Brickz op de markt gebracht.

Over deze applicatie zei Bram Theunisse van Admicom vorig jaar in de SchildersVakkrant: ‘In tegenstelling tot veel nieuwe software is niet de techniek, maar de gebruiker onze leidraad. Technisch zijn de mogelijkheden onbeperkt, maar de meeste zelfstandigen in de bouw zitten daar niet op te wachten. Wij hebben heel veel weggelaten om de app simpel en overzichtelijk te houden.’

Zo laat de toepassing in één oogopslag zien hoeveel offertes de status concept, betaald of vervallen hebben. Alle documenten zijn met enkele kliks en swipes direct in te zien en te bewerken, bijvoorbeeld om te zetten in een factuur. Aan Frank Bouwsoftware zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


‘Flex’ aan banden en uitzendwerk gelimiteerd

Schilder Dijkstra breekt bij koning lans voor zzp’ers

Video | Meters maken bij een oude centrale

Gratis webinar over softwaretool RGS+

Zelfstandigen Bouw haalt bakzeil over schilderspensioen


Naar archief >