Beursverslag SGA Vakdagen Dag 2 • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Beursverslag SGA Vakdagen Dag 2


De vakbeurs SGA Vakdagen 2019 beleefde gisteren in Gorinchem zijn tweede dag. SchildersVAKTV doet drie dagen lang verslag van deze enige landelijke beurs voor de schildersbranche. Reporter Rene Vorderman kwam woensdag weer diverse ‘highlights’ tegen op de beursvloer.

Was het op de eerste beursdag (traditioneel) relatief rustig qua bezoekers, gisteren was het al veel drukker in de gangpaden. Ook in het halgedeelte waar de andere beurs Verticaaldagen Benelux wordt gehouden, komen nu zichtbaar meer bezoekers dan vorig jaar. Mede omdat beide beurzen beter in elkaar overvloeien dan in 2018.

Het ‘Innovatieplein’, waar diverse noviteiten van exposanten overzichtelijk staan opgesteld, is dit jaar nieuw op de SGA Vakdagen en trekt veel geïnteresseerd publiek. Beijk hieronder het beursverslag van Vorderman, die o. a. diverse jongeren peilde over hun interesse voor het schildersvak.

In het beursverslag van René Vorderman zijn twee ‘beurscommercials’ verwerkt, video’s van bedrijven die ook op de beurs staan. Ten eerste van Greenpaints, leverancier van duurzame verf en natuurlijke verf , dat transparante houtbeschermingsproducten onder de aandacht brengt, alsmede hun Houtfix houtreparatielijn.


Nationale Schildersvakprijs 2020

De andere video is van Drost Coatings, dat hun biobased buitenlak Devetaal Supreme Hoogglans in de schijnwerpers zet:Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

SchildersVAKTV start wedstrijd voor schilders

Coating om nachtkijkers te bedriegen

Olie- en verfmaker met pensioen

Samenwerking Infinity Repair en Repair Care

Ondernemer centraal in Week van de RI&E


Naar archief >
.