Ga naar hoofdinhoud

Beurs Monument nieuwe loot Renovatie 2019


De beurs Renovatie 2018 die vorige week plaatsvond in Den Bosch, is door de 125 exposanten beloond met rapportcijfer 7,4. 

Geïnteresseerden in monumentaal erfgoed kunnen in 2019 hun hart ophalen, als Renovatie 2019 – aanpalend – wordt vergezeld van een nieuwe loot: de vakbeurs Monument.

‘Monument’ zal zich specifiek focussen op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten en – net als Renovatie 2019 – drie dagen duren.

De vakbeurs Renovatie was dit jaar goed voor 5.081 bezoekers en wordt – volgens organisator 54events mede ingegeven door de grote vraag vanuit de sector – voortaan niet meer (slechts) 2-jaarlijks, maar jaarlijks georganiseerd. Volgend jaar vindt het evenement plaats op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 mei; wederom in de Brabanthallen in Den Bosch.

Terugblik

Renovatie 2018 bood plek aan zo’n 125 exposanten en partners uit de segmenten ‘comfort en functionaliteit’, ‘herstel en onderhoud’, ‘energie en circulair’ en ‘kennis en advies’. In een tweetal beurstheaters werden daarnaast – in samenwerking met bedrijfsleven en brancheverenigingen – tientallen seminars, symposia en workshops georganiseerd.

Drukst bezocht werd het – in samenwerking met Platform voor Transformatie en Renovatie (NRP) georganiseerde – symposium over verduurzaming van monumenten. Bijna 150 bezoekers lieten zich inspireren door de presentaties van onder meer Birgit Dulski van Nyenrode Business University, Ingo Ruijterman van de Westergasfabriek en Roel Lichtenberg van Blauw Architecten.

54events is gespecialiseerd in live communicatie op het gebied van de energietransitie en verduurzaming. Onder de slogan ‘Accelerating energy transition’ organiseert 54events onder meer de beurzen Renovatie, Monument, Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power en diverse congressen waaronder de Energy Storage Day en de Summit Energie & Utilities.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Opleiding Renovatie en Transformatie

Informatiesessie over SPOR op 21 november

Elk groep neemt bouwbedrijf Renshof over

Nutma Schilders naar Dokkum

Bombach algemeen directeur van elk groep


Naar archief >