Bestelauto Expo lanceert online platform • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Bestelauto Expo lanceert online platform


In de aanloop naar de tweede editie van het vakevenement Bestelauto Expo, op 13 en 14 november in Expo Houten, is het nieuwe online platform live gegaan met nieuws, achtergronden, bestelautotests, videoverslagen en een chatfunctie.

Organisator Patrick van Tilburg van EXPOMotion wil www.bestelauto-expo.nl laten uitgroeien tot een breed nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector. Hij organiseerde in oktober 2017 de eerste Bestelauto Expo, een vakbeurs specifiek gericht op bedrijfswagens.

Daar kan de bezoeker niet alleen de merken met elkaar vergelijken, maar óók de hele markt eromheen: van bedrijfswageninrichters tot de nieuwste bandentechnologie, van telematica tot remarketing. “Een dergelijk breed aanbod van producten en diensten gericht op LCV krijg je niet op de horeca- of bouwbeurs, waar tegenwoordig ook veel bestelwagens te zien zijn. Geen zzp’er of mkb’er neemt een beslissing over een voertuig als die hem toevallig tegenkomt. Laat staan een fleetowner.” 

De eerste editie van de beurs was, volgens Van Tilburg, succesvol al moet de organisatie nog hard werken aan bekendheid en meer bezoekers. Daarom is nu de ‘tweede stap’ genomen: de beurs wordt uitgebreid met een breed (online) platform. Met vooral aandacht voor nieuws en achtergronden.

Later dit jaar volgen nog een aantal ‘stappen’ voor met name de deelnemers aan de beurs en het online platform. De markt is er rijp voor, meent Van Tilburg. “De bestelautoverkopen trekken aan, leasemaatschappijen storten zich massaal op deze groeimarkt en ontwikkelingen als elektrisch rijden dringen nu ook snel door in de bestelautomarkt. Allemaal zaken die het interessant maken voor de kopers.”


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Nieuwe normen betonconservering op komst

Arvas zet activiteiten van Elma voort

Kunst Banksy verminkt met roze verf

Derde generatie ‘Feanster’ schildersbedrijf

Warmtewerende coating AkzoNobel op racewagen


Naar archief >