‘Bespaarregelaar’ voor ondernemers • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

‘Bespaarregelaar’ voor ondernemers


Sinds 1 juli zijn ondernemers verplicht om energiebezuinigende maatregelen te nemen. Dat kan alleen als je weet waarop je kunt besparen. Energiebedrijf Greenchoice lanceert daarom de ‘Bespaarregelaar’ als energiebesparingstool die online energiemonitoring en persoonlijk energieadvies combineert.

Zo krijgen mkb’ers concrete bespaaradviezen, inzicht en controle in het energieverbruik. Het doel: daadwerkelijke besparing inzichtelijk maken en voldoen aan de informatieplicht.

Hoe werkt de Bespaarregelaar? Een adviseur komt langs en verzorgt een scan van het pand, waarna de mkb’er via een online dashboard energiebespaaradvies ontvangt. Het dashboard bevat een planner met bespaaracties, inzicht in energieverbruik per kwartier, een energiespaarpot met de netto besparing in euro’s en een weergave van de energiebesparing in eenheden stroom en gas.

Naast het te consulteren online dashboard, blijft de adviseur beschikbaar voor vragen. Elk jaar controleert hij het advies en stelt dit zo nodig bij. Deze persoonlijke begeleiding resulteert in continu advies op maat bij het rapporteren aan de overheid. Voor meer informatie zie www.greenchoice.nl/zakelijk/bespaarregelaar

Nationale Schildersvakprijs 2020

Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Nieuw in Nederland: Train the painter, voor stralers en spuiters (video)

Tegemoetkomingsregeling flexwerkers langer open

Riwal en JLG vieren 25-jarig dealerschap

Eerste noodpakket bereikte 3 miljoen werkenden

‘Black Lives Matter’ voor Trump Tower geschilderd


Naar archief >