APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms


Volgens de European Rental Association groeit de verhuursector weer in 2021. APEX, de internationale vakbeurs op het gebied van mobiele werkplatforms, zegt er klaar voor te zijn. De beurs werd eerder verschoven van juni 2020 naar 15 tot 17 juni 2021.

De organisatoren van APEX – Industrial Promotions International en de KHL Group – zullen alle zeilen bijzetten om de beurs in juni 2021 te laten plaatsvinden, zo stellen zij in een persbericht. Ondanks de onzekerheid over de aanhoudende impact van Covid-19.

Meer dan honderd

De meeste APEX-exposanten die reeds voor 2020 hadden geboekt, hebben inmiddels bevestigd hun stand ook voor 2021 te willen behouden, aldus de beursorganisatie. Dit betekent dat van 15 tot en met 17 juni, 2021, meer dan honderd exposanten zowel binnen als buiten het MECC in Maastricht allerlei soorten hoogwerkers, verreikers, werkliften, schaarliften, verticale werkplatforms en ander hoogwaardig steigermateriaal zullen presenteren.

Gelijktijdig met APEX worden wederom het jaarlijkse congres van de European Rental Association en de International Rental Exhibition (IRE) gehouden. Dit betekent dat managers van alle grote verhuurbedrijven uit Europa in Maastricht aanwezig zullen zijn. APEX-bezoekers hebben gratis toegang tot deze vakbeurs voor de verhuur van apparatuur.

Herstel markt

Volgens de organisatoren van APEX blijkt uit recente voorspellingen dat de markt voor mobiele werkplatforms juist in juni 2021 weer sterk zal herstellen van de malaise waarin zij was geraakt door Covid-19. De laatste prognose van de European Rental Association geeft zelfs aan dat de Duitse verhuursector naar verwachting met 5,7% zal groeien, de verhuursector in de VK met 4,6%, in Italië met 7,1%, in Frankrijk met 8,4% en in Spanje met 5,2%.

APEX 2021 wordt in het Maastricht Exhibition and Congress Centre (MECC) te Maastricht georganiseerd van 15 tot en met 17 juni en zal  opnieuw worden ondersteund door de International Powered Access Federation (IPAF).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

Schilder initieert hoogtebezoeken bij verpleeghuis

Vakbeurs Apex nu al uitverkocht

Riwal steunt Hulphond Nederland


Naar archief >