Algera geeft kleuradvies bij Remmers • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Algera geeft kleuradvies bij Remmers


Remmers Bouwchemie organiseert op woensdag 7 oktober a.s. een ‘Meet & Greet Bouwend Gelderland’ in hun Service Center te Duiven. Speciale gast is restauratie- en decoratieschilder Randolph Algera, die de  schilders en andere aanwezigen zal bijpraten over kleur(beleving).

Algera, winnaar van de Nationale SchildersVakprijs 2013, neemt zijn gasten mee in de wereld van kleurbeleving. Welke kleurentrends zien we? Wat voegen kleuren toe aan het interieur? Hoe is de invloed van licht op kleuren? Tijdens een korte clinic kunnen bezoekers zelf aan de slag met kwast en verf om al doende te ontdekken wat ze zoal met kleuren kunnen doen. Randolph Algera, winnaar van de Nationale SchildersVakprijs 2013, liet het publiek live zien hoe hij decoratief werk aanbrengt

De ‘Meet & Greet’ van Remmers  begint om 11.30 uur en is bedoeld voor ontmoeting en kennisdeling van bouw- en schildersbedrijven.

Na de presentatie van Algera vindt een demonstratie plaats van Fast Spray Interior Finish, een nieuwe verspuitbare sneldrogende hoogglans of zijdematte afwerking voor houten ondergronden binnen.

Ten slotte wordt de Superwinterschilder gelanceerd: voor bezoekers van Remmers Service Center is van 7 oktober 2015 tot 1 maart 2016 de prijs exclusief BTW gelijk aan de prijs inclusief BTW. Remmers neemt zo als het ware de BTW voor zijn rekening. Het betreft de muurverfproducten Superdek 2WS, Betonacryl, Siliconenverf SF en de interieurlakken Interieur Finish, Compact-Lak PU en Trappen- en Parketlak.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilderswereld in coronatijd vlog 7: Randolph en Gabriëlle

Remmers-fabriek produceert desinfectiemiddel

Vier dagen lang Salon 2018 in Leeuwarden

Aandacht op NPO2 voor eigentijdse restauratie

Landelijke Schildersdag trekt 165 bezoekers


Naar archief >